Filmhome
Regisztráció
Nem:
Születési adatok:

Van facebook profilod?
Csatlakozz!

A Regisztrálok vagy a Regisztráció facebookkal gomb lenyomásával elolvastam és elfogadtam az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót!

Mammutkettő – Mammuttető

2019-07-12 08:17 | wildwolf | 0 | ()   (0) | 0 szavazat

A Budapest Rooftop Cinema csapata küldetésének tekinti, hogy különleges helyszínen különleges filmélményt nyújtson a mozibarátoknak. Meg kívánják menteni a kihalófélben lévő kertmozik örökségét, ezért a város fölé emelkedve, a csillagos ég alatt tartják rendezvényeiket. Öt emelet magasságban lehet gyönyörködni előbb a páratlan naplementében, majd sötétedés után a filmekben. A Mammut tetőteraszán Európa legnagyobb tetőmoziját alakították ki, ahol a hét méteres vászon előtt egyszerre akár négyszáz ember élheti át a rendkívüli közösségi és kulturális élményt.


A vetítéssorozaton egyaránt lesznek régi klasszikusok, amelyek máshol már nem láthatók, az utóbbi évek legnagyobb érdeklődést kiváltó alkotásai és premier előtti filmek is. Rögtön a nyitó hétvégén az Életrevalók sztárja, Omar Sy új mozija, a Yao utazása lesz műsoron.

Az idei szezon július 12-én Wes Anderson kultikus Grand Hotel Budapestjével indul, amit az első héten olyan alkotások követnek, mint A nagy Gatsby Leonardo DiCaprióval, az egyszerűen megunhatatlan Szárnyas fejvadász vagy az utóbbi évek egyik legszebb animációja, a Vörös teknős. Műfajilag is változatos kínálatot biztosítanak a szervezők: lesz misztikus románc (Vanília égbolt), feszült igaz történet (Argo akció), horrorvígjáték (Zombieland), csajos mozi (Szex és New York), és persze a művészfilmek szerelmeseiről sem feledkeznek meg: jövő vasárnap Michelangelo Antonioni mesterműve, a Nagyítás lesz műsoron.